“eyt’li oldum ama primlerim eksik” demişti! yalı Çapkını’nın yıldızı emre altuğ 7 bin 200 gün hakkından faydalanacak

“EYT’li oldum ama primlerim eksik” demişti! Yalı Çapkını’nın yıldızı Emre Altuğ 7 bin 200 gün hakkından faydalanacak

service


Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Emre Altuğ şimdilerde Yıldız TV’de ekrana getirilen Yalı Çapkını dizisinde Orhan Korhan karakterine yaşam veriyor. Başarıya ulaşmış oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çeken meşhur oyuncu EYT’liler kervanına katıldığını açıklamıştı.

Habertürk HT Stüdyo’ya konuk olan Emre Altuğ, kendisi ve kariyeri hakkında soruları cevapladı. Altuğ, EYT’den emekli olup olmadığı hakkında soruya şu yanıtı verdi;

”Evet, o şekilde bir hakkım var sadece temenni ediyorum. Bir başvurum oldu. Muhasebecimle konuştuğum kadarıyla o hakkı kazandık sadece “Bekleyelim. çünkü 9 binden 7 bin 200 güne çekmek gibi bir şey var galiba. Onu bekleyelim o çıksın ondan sonra oluruz” dedi fakat yaptığım işin bir emekliliği yok.”

Emre Altuğ  6

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci evladı olarak dünyaya geldi. Ailesi Niğde kökenlidir.

Emre Altuğ  5

Sanat hayatına lisede kızlarla iyi kontakt oluşturmak için gitar çalarak başladığını söyleyen Altuğ liseden sonrasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Kısmı’nde devam etti.

Emre Altuğ  4

1990’larda, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel benzer biçimde şarkıcılara vokalistlik hayata geçirmeye başladı. Bu esnada da tiyatrodan uzak kalmadan 3 sürem süresince Haldun Dormen tiyatrosu’nda oyunlarda rol aldı.

Emre Altuğ  2

Emre Altuğ, Çağla Şıkel ile 10 Ağustos 2008 tarihinde evliliğe ilk adımını attı. 31 Ekim 2009’da ilk oğulları Hüseyin Şimal Altuğ, 2 Mart 2012’de ise ikinci oğulları Uzay Tuncer Altuğ dünyaya geldi. Meşhur çift 2015 senesinde anlaşmalı olarak boşandı.

Emre Altuğ  3

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Dudak dudağa poz verdi! Dudak dudağa poz verdi! “Erkek erkeğe tatil” yorumuna bakın ne dedi
Dekolte canavarına karşı yine estetiğe gitti! Son hali dikkat çektiDekolte canavarına karşı gene estetiğe gitti! Son hali dikkat çekti
1692788470 48 Simge Saginin mayolu pozlari olay oldu Goren herkes ayni seyi“Köye yerleşeceğim” dedi ve ekledi! “Namaza…”



“EYT’li oldum ama primlerim eksik” demişti! Yalı Çapkını’nın yıldızı Emre Altuğ 7 bin 200 gün hakkından faydalanacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HaberEkranda.coM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin