italyaya fenomen veliaht benden daha iyi is cikarir OJm7uAbj.jpg
İtalya’ya fenomen veliaht: ‘benden daha iyi iş çıkarır’

İtalya’ya fenomen veliaht: ‘Benden daha iyi iş çıkarır’

service

İtalya’daki Savoy Hanedanı’nın 50 yaşındaki veliaht prensi Emanuele Filiberto, veliahtlığın 19 yaşındaki Instagram ünlüsü kızına geçebilmesi için tahttan feragat edecek.

Emanuele Filiberto, İngiltere’deki Londra Üniversitesi’nde siyaset bilimi ve sanat tarihi öğrencisi olan Vittoria’nın ‘bu pozisyonda kendisinden daha iyi iş çıkaracağını’ ifade etti. Aynı zamanda model olan ve Instagram’da 80 bine yakın takipçisi olan Vittoria Filiberto, yakın zamanda Fransa’da Vanity Fair dergisinin kapağında yer almıştı.

‘CHARLES HARİKA BİR KRAL AMA ÇOK BEKLEDİ’

Oyuncu Clotilde Courau ile en büyük kızları olan Vittoria hakkında Daily Telegraph’a konuşan Emanuele Filiberto, kızını ‘rock ‘n’ rol prensesi’ olarak tanımlayarak ‘seve seve veliahtlıktan feragat edeceğini, çünkü onun kendisinden daha iyi iş çıkaracağını’ söyledi.

“Genç neslin yeni, modern fikirleri hayata geçirme şansının olması önemli’ diyen Emanuele Filiberto, kendi feragat kararı sayesinde kızının uzun bir süre beklemek zorunda kalmayacağını ifade etti. Filiberto, İngiltere Kralı 3’üncü Charles’ın beklemek durumunda kaldığı süreye işaret ederek, “Charles, harika bir kral ama çok uzun zaman bekledi. Belki 20 yıl önce kral olmuş olsa bu daha çok yardımcı olabilirdi” dedi.

Daily Mail’in aktardığına göre, 1946’daki bir referandumda monarşiyi kaldıran İtalya’nın kendi kraliyet ailesi bulunmuyor. Ancak, İtalya krallarının doğum ailesi olan Savoy Hanedanı, monarşinin yeniden kurulabileceğine dair hâlâ umut taşıyor. (DIŞ HABERLER)

İtalya’ya fenomen veliaht: ‘Benden daha iyi iş çıkarır’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

HaberEkranda.coM ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin