Sevilen {sosyal} medya fenomeni Eylül Öztürk, bir süredir eşi Sulh Kenan Özkan ve çocuklarıyla beraber ABD’da yaşıyor. Yeni yaşamına dair kesitleri {sosyal} medya hesabından takipçileriyle paylaşan Öztürk, dün akşam İstanbul’da yaşanmış olan sel felaketinden etkilendi.
İstanbul’da dün meydana gelen sağanak yağış sele niçin oldu. Evlerin su basmış olduğu selde, fenomen Eylül Öztürk’e ilişkin bir güzellik merkezinin de tavanı çöktü.
“TAVAN KOMPLE AŞAĞI İNMİŞ”
Instagram hesabından yıkılan dükkanının görüntülerini paylaşan Eylül Öztürk, “Binanın genel gideri bizim dükkanın içinden geçiyormuş arkadaşlar. Dün o yüzden tavan komple aşağı inmiş, su basmış dükkanı. Bileğe kadar suydu içerisi. Yani doğal afet değil de yanlış yapı bu hale getiriyor görüyorsunuz. Tavandan su mu basar yani… Çok geçmiş olsun” ifadelerini kullandı. Öztürk, dükkanında çalışan kimsenin zarar görmediğini de sözlerine ekledi.
NE OLDU?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Valilik tarafınca meydana getirilen art arda uyarıların arkasından akşam saatlerinde İstanbul’da güçlü sağanak yağış tesirini gösterdi. Pek fazlaca ilçede sele dönüşen yağış, bilhassa Başakşehir ve Arnavutköy’de yaşamı nüzul etti.


