“Adanalı” dizisiyle tanınan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Tuğçe Özbudak, ayağında kısmı nüzul oluştuğunu açıklamıştı.
Mevzuyla ilgili açıklamada bulunan Tuğçe Özbudak, “Bacağımdaki uyuşukluk sandığımızdan da ciddiymiş ve acil ameliyata alacaklar beni. Bir fıtık patlağı… Sağ bacağımda yüzde 80 kuvvet kaybına sebep olmuş ve ayağımda kısmi felç oluşmuş” diyerek sevenlerinden yakarış istemişti.
Ameliyat sonrası sıhhat durumu hakkında izahat icra eden Özbudak, “Ameliyatım güzel geçmiş çok şükür. Stay strong (Güçlü ol) Tuçi” ifadelerini kullanmıştı.
Hemen sonra kendisiyle ilgilenen doktorlara teşekkür eden Tuğçe Özbudak, “Bana çok iyi baktınız. İnşallah daha iyi olacağım. Yazan, soran, arayan ve yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
TABURCU EDİLDİ
Tuğçe Özbudak, arkasından evinde çekilen fotoğrafını paylaşarak taburcu edildiğini duyurdu. Takipçilerinden Özbudak’a “Geçmiş olsun” mesajları yağdı.


