YouTube’da gösterilen Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının dikkat çeken adı Yaren Dağ, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Sık sık estetikli haliyle gündeme gelen Dağ programın daha ilk anında “Yarışmada olmadığımız biri gibi kendimizi gösteriyoruz” itirafında bulunmuş oldu.
Kısmetse Olur Yaren “İddialı bir giriş yapmak istedim, parasız erkeği sadece annesi sever, demiştim. Bu söz için pişmanım. İçimden farklı bir şey çıktı” dedi.
Parasız kalmanın ne demek bulunduğunu da iyi bildiğini de söyleyen Yaren Dağ yarışma sonrasında hemşire olarak mesleğine devam etmek istediğini de söylemiş oldu. Yaren Dağ Çınar’ın “İyi ki girdim der misin?” sorusuna verdiği yanıtla şoke etti.
Yarışmacı “Demem, girmesem de olurdu ama pişman değilim” diyerek şaşırttı.
ESKİ AŞKINA GERİ DÖNDÜ
Yaren Dağ inattan dolayı yarışmaya katıldığını ve sevgilisine direnme olsun diye de yarışmaya katıldığını itiraf etti. Dağ “Programdan sonra tekrar görüşmeye başladık, ilişkimiz sürüyor” dedi.
BABASINDAN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ ANLATTI
Çocukluğunda korkuyla yaşayan biri bulunduğunu söyleyen Yaren Dağ “Babam çok sertti, annemin önüne çok atlardık, tuzluk yok diye babam masayı ters çeviren birisiydi. Babam gelince tetikte beklerdim. Çok korkardım, dolaba girerdim bazen…” diyerek tüyleri diken diken etti.
Konuşurken zor anlamış olur yaşayan Yaren Dağ “Dışarıdan mükemmel görünen bir aileydik ama misafire hoşgeldin demedim diye dayak yerdim. Babam ben 19 yaşına kadar ‘seni seviyorum’ demedi. Ne zaman hastalandı o zaman anladı” dedi.
Babasının hastaneye kaldırıldığı günleri özetleyen Dağ “Siren sesinden nefret ediyorum, on gün arabada yattık hastane önünde. Çorba içmeye hastanenin karşısına gittik on gün sonra telefon geldi. Ağladım ama sessiz sonra sustum. Cenaze kısmında donuktum atamadım içimde kaldı” diyerek acı dolu günlerini söyledi.
“YERLERDE SÜRÜKLENDİM BENİ KİMSE KURTARMADI”
Babasının ölümünden sonrasında oldukca kilo aldığını ve vermek için zayıflamaya çabalamak yerine ameliyat bulunduğunu söyleyen Yaren Dağ “Yediğimi de kusuyordum, bağışıklık sistemin yok oldu” dedi.
Yaren Dağ babasından sonrasında dışarıda oldukca zaman geçirdiği için akrabası tarafınca iftiraya uğradığını anlatarak “Dışarı çıktığım için yanlış kelime kullandılar, bir akrabamdan dışarıda dayak yedim. Bir meydanda o günü hiç unutamam, beni yerlerde sürükledi, zorla götürmeye çalıştı, arabaların önüne atladım beni bir kadın kurtardı, kimse kurtarmadı. Annem ablamın desteği olduğunu düşünüp onlarla da görüşmedim” diyerek yaşadıklarını söyledi.


